Chat with us

Naroči
GoSlimmer Patch
v naslednjih 20 minutah in izkoristi priložnost naše izjemne ponudbe!

Naroči zdaj!
POZOR! GoSlimmer Patch niso namenjeni tistim, ki bi radi izgubili nekaj kilogramov. Obliži so zasnovani tako, da ti pomagajo doseči vitko telo, o katerem že od nekdaj sanjaš! UPORABLJAJ JIH PREVIDNO!

Ali je res tako preprosto prebuditi zavist pri VSEH tvojih prijateljih ... Povišati raven energije, da se počutiš bolj ZDRAVEGA in MOČNEGA ... In povečati svojo samozavest do te mere, da lahko oblečeš, karkoli si želiš?

Vse, kar moraš storiti, je, da si vzameš 11 minut svojega časa. Ravno toliko ga namreč potrebuješ, da odkriješ skrivnost uspešnega hujšanja. Prav tisto skrivnost, ki jo afriški bušmani uporabljajo že stoletja, da bi preživeli v surovih pogojih puščave Kalahari ...

Bi rad izgubil te odvečne kilograme?
Bi rad končno spet oblekel tiste priljubljene kavbojke iz srednje šole? Potem pazljivo preberi, kaj piše na tej strani, saj ti bomo razkrili skrivnost, za katero industrija hujšanja ne želi, da jo izveš.

"Apetit je bil moj največji sovražnik!"

V 4 mesecih in pol je Lidija spremenila svoje telo

"Štiri mesece in pol kasneje tehtam 67 kg! Če tega ne bi sama doživela, ne bi verjela, da je mogoče. Če me mama ne bi pregovorila, da preizkusim GoSlimmer Patch, bi verjetno mislila, da gre le še za eno prevaro." *

Lidija, Izola

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Celo Mateja je z močno voljo in pravilno prehrano hitro izklesala svojo linijo!

"Izgledam sijajno v bikiniju!"

Mateja je shujšala 23 kg

"Pred poroko sem shujšala 23 kg. Redno sem lepila obliže, pazila na prehrano in vadila, in sedaj prvič v življenju s ponosom nosim kopalke. Kako le ne bi, ko pa imam sedaj konfekcijsko številko 40!" *

Mateja, Škofljica

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

V tem trenutku na tisoče oseb po vsem svetu uspešno hujša s pomočjo te metode ...
Sedaj si tudi ti lahko ena izmed njih!

Končno lahko tudi ti, skupaj s tisočimi drugih ljudi, odkriješ čudežno skrivnost hujšanja, ki jo že stoletja uporabljajo afriški bušmani. Ta skrivnost ti bo pomagala, da se rešiš viška kilogramov in uresničiš svoj cilj, še danes!

..:POZOR:..

Zaloge izdelka so omejene. Naročila se sprejemajo do . u 23:59 h. Po izteku roka izdelek ne bo več na voljo!


Sporočilo Mateja Rožiča
fitness trenerja in strokovnjaka za hujšanje

Dragi moj soborec v boju z odvečnimi kilogrami,

če ti razne diete še vedno niso pomagale, da se rešiš viška kilogramov, vedi, da to verjetno NI TVOJA KRIVDA. Če še vedno ne opaziš rezultatov, ne glede na to, kaj poskusiš, slišiš na televiziji ali prebereš v časopisih, in tvoja teža zaradi jo-jo efekta niha, poglej, v čem je problem ...

Industrija hujšanja slepi vse svoje uporabnike, ki poskušajo shujšati

In to dela na dva načina. Prvič, prodaja milijone evrov vredna zdravila, tablete, diete, nadomestke obrokov in shake, ki so skoraj brez učinka. Drugič, hočejo odvrniti tvojo pozornost od poceni in učinkovite rešitve za hujšanje ...

Zato se ne obsojaj, da si len, ti manjka motivacije ali kaj podobnega, sprosti se. To ne pomeni, da moraš sprejeti poraz, zvaliti krivdo za svojo težo na gene ali močno konstitucijo. Namesto tega se nasmej svojim problemom z viškom kilogramov in uživaj v prelepem, vitkem in zapeljivem telesu, o katerem si vedno sanjal ... Samo upoštevaj moj enostaven nasvet.

Verjemi mi, če bi rad izgubil koligrame na zdrav način, dvignil raven tvoje energije in ponovno zlezel v svoje priljubljene kavbojke, je ta skrivnost afriških bušmanov pravi način, da to storiš.

In najbolje od vsega, ta hitra in učinkovita rešitev za hujšanje je bila zasnovana s TABO v mislih. Vseeno pa mi dovoli, da ti, preden preidem na podrobnosti, razkrijem, zakaj je bilo do sedaj vse proti tebi. Potem pa ti bom pojasnil, kako je ta skrivnost pomagala afriškim bušmanom, da preživijo v surovih pogojih puščave Kalahari.

Če si zares želiš shujšati, potem ti ne bo žal časa, ki si ga porabil za branje teh informacij.

Katero metodo za hujšanje si želiš?

GoSlimmer Patch

Varni za uporabo
Delujejo hitro
Trajni rezultati

Tablete za hujšanje

Tveganje za zdravje
Ponavadi neučinkovite
Rezultati niso trajni

Liposukcija

Boleč in tvegan proces
Dolgo obdobje okrevanja
Kilogrami se vrnejo

Skrivnosti hujšanja, za katere modna, prehrambena in farmacevtska industrija ne želijo, da jih izveš

Pričnimo pri modi – nič ne bi imelo smisla, če bi bili vsi vitki in lepi. Nihče ne bi kupoval modnih revij in predragih dizajnerskih oblačil v obupanem poskusu, da sledi modnim trendom medijskih in modnih tajkunov.

Verige restavracij hitre prehrane vsakoletno zaslužijo bogastvo s tisto vrsto hrane, zaradi katere naš organizem trpi.

Tekom naše evolucije so se naši predniki stalno borili za hrano z lovom in nabiranjem plodov. V zadnjih nekaj tisoč letih pa smo se naučili, kako hrano gojiti sami in NI VEČ pomanjkanja hrane, razen v izjemno revnih deželah. Naši predniki so nosili gene, zaradi katerih so hrepeneli po mastni hrani, da bi bili bolje pripravljeni na dolge in hladne zime. In tisoče let kasneje naši organizmi še vedno nosijo isti genetski zapis – prav vsak izmed nas.

In tajkuni, na vrhu lestvice bogastva, se tega še kako zavedajo. Oni služijo na nas – na tebi, in to vsak dan. In če ne veš, za kaj gre, se temu tudi ne moreš upreti. Razlog leži globoko v tvojem zapisu DNK in če tega zavestno ne spoznaš, je to lahko večna prepreka pri doseganju tvoje idealne telesne teže.

MED HUJŠANJEM:

1.dan: Tvoj prvi obliž GoSlimmer Patch, ki takoj prične delovati. Aktivne sestavine obliža vplivajo na hipotalamus (center v možganih, ki je odgovoren za občutek sitosti).

1. teden: Obliži pričnejo s polnim delovanjem in počutiš se bolje glede svoje teže. Zaradi manjšega vnosa kalorij se počutiš lažje.

2. teden: Z lastnimi očmi opaziš, da hujšaš.

3. teden: Hujšanje vedno bolj postaja tvoja realnost. GoSlimmer Patch pričnejo spreminjati tvoje telo. Spoznaš, da je linija, ki si si je vedno želel, mogoča!

4. teden in kasneje: Izgledaš in počutiš se drugače. Imaš več energije. Lahko oblečeš stvari, ki jih prej nisi mogel. Z motivacijo greš naprej za ciljem in nič več te ne more zaustaviti!

To je sestava, na kateri delujejo obliži GoSlimmer Patch.

Pomembno opozorilo o "čudežnih formulah za hujšanje". Zakaj niti ena ni učinkovita (razen te)?

Do sedaj so bile vse formule za hujšanje v najboljšen primeru razočaranje, v najslabšem pa čista prevara. Mnogi proizvodi za hujšanje puščajo številne posledice na tvojem zdravju. Na splošno, vsi dietni proizvodi spadajo v eno od naslednjih treh kategorij, ki so potencialno nevarne za tvoje zdravje. Če z uporabo katere od teh metod slučajno shujšaš, je to zgolj naključje.

Prva vrsta so cenene tablete za hujšanje, ki se delijo v tri skupine:

Druga vrsta so šejki, ki nadomestijo obrok. Proizvajalci trdijo, da vsebujejo vse hranljive snovi, in da boš imel zdrav obrok, ki vsebuje vse, kar potrebuješ. Vseeno taki proizvodi pogosto vsebujejo velike količine natrijevih soli, ki dehidrirajo organe in dvignejo tlak. Če malo pomisliš, boš spoznal, kako zelo izpostavljaš svoje zdravje. Poleg tega boš imel občutek, da preskočiš pravi obrok in na koncu boš jedel več, kot si želiš. IZOGIBAJ SE JIM V LOKU.

Tretja vrsta so hitre diete. Verjetno poznaš Atkinsonovo dieto, hollywoodsko dieto, citrus dieto, zeljno dieto, dieto z zmanjšanim vnosom ogljikovih hidratov in podobno. Vsako leto se pojavi neka nova moderna dieta, ki daje skoraj takojšnje rezultate. Ker so vse osnovane na precej nenaravnem vnosu hranljivih snovi, vsi slej ko prej podležejo prenažiranju, saj jim stradanje presede. Na primer, zdržiš nekaj dni, potem pa poješ celo čokolado. NE IZGUBLJAJ ČASA S TAKIMI DIETAMI.

Dodatni dokazi

Ime: John Goodman
Poklic: Osebni trener

Če spremljaš življenja slavnih, potem boš prepoznal to ime (trener številnih hollywoodskih zvezd). On hoodijo priporoča vsem svojim strankam.


Johnovo mnenje o obližih GoSlimmer Patch

Preden sem postal trener, sem se zanimal za zdravo prehrano in za vse pozitivne in negativne efekte hrane na telo. Ker sem dobival vedno bolj resne stranke, sem se moral vedno bolj izobraževati, da bi jim ponudil najboljši program prehrane in vadbe, ki bo dal najboljše rezultate. Kar mi je padlo v oči, je to, da v morju izdelkov, ki ponujajo lepo oblikovano telo in vitko linijo, le en izdelek v svoji sestavi ni imel ničesar, kar bi povzročilo negativne učinke.

Učinkovit trening pomeni, da po njem svojemu telesu date čas, da si odpočije, morate pa ga tudi pravilno nahraniti, da bi zdržalo vse napore. Svojim strankam zato priporočam le bio hrano, še posebej tisto, ki ima veliko antioksidantov, vitaminov in mineralov, da bi se nevtralizirala vnetja mišic in prosti radikali.

Hoodia je eno od mojih tajnih orožij pri doseganju cilja. Je zelo cenjena sestavina, ki v kombinaciji z gvarano in garcinijo doseže popolno metodo za hujšanje.

GoSlimmer Patch je postal izdelek, ki ga priporočam vsem svojim strankam zaradi njegovih večstranskih prednosti za organizem, še posebej pa zaradi dejstva, da zavira apetit na naraven način. Sijajen je, saj ne vsebuje snovi, ki bi povzročale stranske učinke, in lahko vsakomur, ki ima težave s težo, pomaga doseči svoj cilj.

- John Goodman

NE NASEDAJ LAŽNIM IZDELKOM ZA HUJŠANJE IN ENKRAT ZA VSELEJ NEHAJ BITI ŽRTEV TEH PROIZVODOV!

Tukaj je ena umazana skrivnost, za katero industrija dietnih izdelkov noče, da veš:
oni zelo dobro vedo, da ti ne bo uspelo shujšati z njihovimi dietami, tabletami in šejki, ki nadomestijo obrok. Prav tako kot nihče noče izdelati avtomobila, ki bi trajal vse življenje. Tako kot so kuhinjski aparati narejeni, da se pokvarijo takoj, ko se jim izteče garancija ... Tako tudi avtor vsake diete ali proizvajalec takih proizvodov, ne želi, da shujšaš. Saj dobro vedo, da v primeru, da ti uspe shujšati, nikoli več ne boš dobil nazaj kilogramov, tako pa bi izgubili možnost, da se vrneš in še kaj kupiš. To njim predstavlja izgubo milijona dolarjev vsako leto.

Večini proizvajalcev dietnih preparatov ne bo po godu, ko resnica pride na dan. Vsekakor pa se zavedajo, da bodo izgubili milijone dolarjev takoj, ko ljudje spoznajo, da lahko s skrivnostjo afriških bušmanov, ki stane 1 evro na dan, shujšajo.

Taka situacija je slaba – milijoni ljudi so žrtve prevare že predolgo časa in čas je, da se to spremeni.

Ko nič drugega ni vžgalo, so shujšale 98 kg. S hoodijo!

Te štiri povsem običajne osebe so samo primer številnih oseb, ki so pri hujšanju s hoodijo dosegle neverjetne rezultate! Boš ti ena izmed njih?

16 kg v 3 mesecih
Tina, 24

9 kg v 2 mesecih
Maja, 22

22 kg v 4 mesecih
Bojana, 29

11 kg v 2 mesecih
Suzana, 19

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

TUDI TI Z NAMI DELI SVOJO ZGODBO O USPEHU IN NAGRADILI TE BOMO!

DEJSTVA O DEBELOSTI IN ŽIVLJENJSKI CILJ

Milijoni ljudi so žrtve prevare že predolgo časa – končno je čas, da se to spremeni. Po raziskavah svetovne zdravstvene organizacije, ki se izvaja zadnjih 20 let, ljudje bolj kot kdajkoli prej trošijo denar za dietne proizvode, knjige o dietah in ostale "čudežne" pripomočke, ki obljubljajo popolno postavo.

- Med letoma 1990 in 2010 se je število debelih oseb z 19,4 % povečalo na zaskrbljujočih 39,9 % svetovne populacije

- 59,8 % populacije ima preveč kilogramov in indeks telesne mase (BMI) večji od 25

- 35,3 % so debele osebe z ideksom telesne mase nad 30

- Debelost pri otrocih se je v zadnjih dveh desetletjih podvojila.

- Od posledic debelosti v svetu vsako leto umre 300 000 ljudi

... Sedaj veš, zakaj je glede debelosti pomembno vedeti resnico, ki se skriva za prehrambeno, farmacevtsko in modno industrijo. Nekateri ljudje, ki so že rešili svoj problem, so na tej strani. Če malo razmisliš o vsem tem, boš hotel biti eden izmed njih. Motivacija, ki leži v vsakem trenerju in nutricionistu, ki na ta način želi pomagati ljudem s tem, da jim pove resnico, je zelo enostavna. Zaradi teh nekaj evrov, ki jih dnevno vložiš, če naročiš obliže GoSlimmer Patch, nihče, razen tebe, ne bo posebej obogatel. Drugače bi ta denar vrgel stran za nove knjige o dietah, dietne preparate ali sredstva za hujšanje, ki ti ne bodo pomagali. Po drugi strani pa lahko, če ne razmisliš o tem, izgubiš VSE – saj je to resnična priložnost, da se posloviš od sramu zaradi lastnega telesa, problemov z oblačili in depresije, ki jo povzroča presežek kilogramov.

Če še naprej dvomiš v to, kar bereš, lahko sam raziščeš in se prepričaš, da izdelek, ki ga najdeš na tej strani, res nima nikakršnih stranskih učinkov in ima več prednosti za tvoje telo. Iz izkušenj tistih, ki so ga že poskusili, se ve, da boš, če si daš priložnost in poskusiš obliže na osnovi hoodije, videl, za kaj gre, in boš lahko preostanek življenja preživel kot zdrava, srečna in vitka oseba.

POZOR: Če izgubiš več kot en kilogram v 48 urah, takoj prekini uporabo obližev GoSlimmer patch.

Bi ti prehrambena industrija zares lagala?

Vsi vemo, da je korporativna industrija polna prevarantov in lažnivcev.  Pomisli samo na kakšno od prevar, ki jih lahko slišiš v novicah zadnje čase. Ko vidiš, kaj vse se dogaja po svetu, ni težko spoznati, da ljudem danes ni pomembno, na kakšen način pridejo do denarja, sploh, če so v igri visoke vsote denarja.

Če malo preučiš izdelke, ki jih Svetovna zdravstvena organizacija in lokalne tržne inšpekcije vsako leto umaknejo s tržišča zaradi neizpravnosti, te bo presenetilo, koliko dietnih izdelkov lahko najdeš med njimi.

Če ti je kaj do sebe, si naredi uslugo in prenehaj biti žrtev vseh teh prevar. Vprašaj se, kaj si pravzaprav želiš in prenehaj metati stran denar za stvari, ki te ne bodo privedle do cilja. Rad bi shujšal, ne pa znova in znova metal stran denarja za nove poskuse, mar ne?

Je čas, da shujšaš?

Pozabi na vse metode hujšanja, ki jih poznaš, saj take zagotovo ne boš nikjer našel. EDINSTVENA JE. Zakaj? Zato, ker je 100-% naravna in testirana. To ni le še ena trapasta napravica, tableta ali napitek, s katerimi bi izgubil nekaj kilogramov v 2 tednih, ti pa bi se potem takoj vrnili. Postal boš eden izmed tisočev ljudi, ki so shujšali za vedno!

Preprosto ne obstaja niti en proizvod, podoben temu. Obstaja mnogo poskusov, da bi se iz narave vzelo najboljše, nihče pa noče, da dosežeš trajne rezultate, saj bi potem nehali služiti na tebi. Poglej te rezultate ...

Najboljša zgodba o uspehu tega meseca:
"Izgledam in počutim se 10 let mlajše"

Slika levo:
Mateja pred enim mesecem

Slika desno:
Mateja danes

"Moja izkušnja z obliži GoSlimmer Patch je fantastična. Doživela sem vse, kar so obljubljali: imam več energije, sijočo kožo in izgubila sem na teži.

Čeprav sem 52-letna babica, telovadim vse življenje. Vseeno pa mi včasih manjka volje in motivacije za vsakodnevne stvari, sploh pa za intenzivne jutranje vaje. Tako sem tudi dobila odvečnih 5–6 kg. Kolegica iz službe mi je omenila GoSlimmer Patch. Uporabljam jih že mesec dni in izgubila sem neverjetnih 7 kg ... Brez občutka slabosti! Pa čeprav telovadim že vse življenje, se tonus mišic opazi šele sedaj!" *

- Mateja, Kranj

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


Če si zares želiš shujšati, preberi ta ekskluzivni intervju ...
"Bivši trener, ki je prenehal trenirati in izgubil formo, govori o tem, kako je izgubil 17 kg v samo 3 mesecih"

97 kg – Počutil sem se grozno

80 kg – Spremenilo se mi je življenje!

To so resnične fotografije, ki kažejo Davida Byrna, osebnega trenerja – 1. januarja 2015 s 97 kg in 95 dni kasneje, 4. marca 2015, ko je izgubil 17 kg. David je s številke 48 prešel na številko 42 s pomočjo obližev GoSlimmer Patch!

Če imaš težave s težo, si poglej te slike, saj ti kažejo, kako hitro lahko ZMAGAŠ v bitki in imaš postavo, kot si jo želiš. David je v tem intervjuju z nami delil podrobnosti o svoji preobrazbi ...

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


VPRAŠANJE: Gospod Byrne, ko vas danes gledam, je očitno, da ste doživeli neverjetno preobrazbo – zahvaljujoč obližem GoSlimmer Patch. Preden se pogovorimo o njih, nam lahko poveste več o vašem problemu s težo?

DAVID: Vse življenje sem bil v zelo dobri formi. Ampak pred enim letom so mi morali operirati slepič in več kot dva meseca se nisem smel ukvarjati z nikakršnimi fizičnimi aktivnostmi. Med tem časom sem se zredil in pridobil na teži – v nekaj mesecih sem uničil telo, za katerega sem celo življenje naporno vadil.


VPRAŠANJE: Kako ste na koncu odločili, da shujšate?

DAVID: Ko se človek zapusti, se ne počuti najbolje, še posebej pa, če je prej vse življenje delal kot fitnes trener. Ne morem vam opisati občutka, ko sem spoznal, da ne morem obleči niti enih svojih hlač ... Morda bi celo lahko živel s svojim debelim telesom ... AMPAK Z BESOM DO SEBE SEM TEŽKO SHAJAL. Potem sem pred nekaj meseci srečal neke svoje bivše stranke. Čeprav niso rekli niti besede o moji teži, sem po njihovih pogledih sodeč zaključil, da se sprašujejo, kako je inštruktor fitnesa lahko to naredil iz sebe in se tako zredil. To je bila kaplja čez rob. Moral sem nekaj storiti.


VPRAŠANJE: Ali lahko opišete, kako se počutite sedaj, v primerjavi s prej?

DAVID: Kot da bi mi z ramen padlo veliko breme. Ne bojim se več pogledov svojih prijateljev in znancev in med ljudmi sem veliko bolj sproščen. Če sem iskren, je lepo poslušati komplimente mojih prijateljev o tem, kako vitek sem in kako dobro izgledam. V bistvu sem dobil novo energijo za vse, česar že dolgo nisem občutil.


VPRAŠANJE: Kaj ste storili, da ste tako shujšali?

DAVID: Čeprav sem bil glede vsega skeptičen, so bili moja izbira obliži GoSlimmer Patch, saj so veliko obljubljali tako s sestavo kot tudi s priporočili. Nikoli nisem spuščal obrokov, jedel sem zmerno, vnašal veliko. Vedel sem, da v mojem primeru radikalno omejevanje hrane ne bi pomagalo. Najboljše pa je to, da je vse naravno, saj sem bil vse življenje pri delu s strankami zagovornik zdrave prehrane, bogate s hranljivimi snovmi, ki jih organizem zares potrebuje. Precej sem se podučil v tej smeri in nisem verjel, da bi mi kakšna radikalna dieta ali stimulans prinesla kakršnokoli korist, nisem pa več v letih, da bi lahko tvegal svoje zdravje.


VPRAŠANJE: Zelo hitro ste izgubili veliko kilogramov, kako vam je to uspelo?

DAVID: V svoji karieri sem bil neštetokrat priča jo-jo efektu raznih diet. To je enostavno povedano naravna obramba organizma, kadar ga izstradate. Ampak jaz nisem stradal. Svojemu organizmu sem dajal vse, kar potrebuje, nato pa je sam deloval, kot da hoče shujšati. V prvem tednu sem izgubil le en kilogram ... Preostali čas pa sem samo gledal, kako se preostanek maščobnega tkiva topi.


VPRAŠANJE: Ali ste v to morali vložiti kaj truda?

DAVID: Normalno, da sem vložil trud, ne morem pa reči, da sem se mučil. Enostavno pazil sem, kdaj jem katero živilo in sledil temu, kdaj jem. Moje telo se je zelo hitro navadilo na pogostejše in manjše obroke in maščoba se je dobesedno topila ... Ne glede na to, ali sem kaj delal ali pa spal. Tu sem opazil učinkovitost obližev GoSlimmer Patch, saj sem jedel dobesedno vse, kar sem hotel, včasih pa sem imel celo 6 obrokov na dan. Užival sem v hrani, v kateri tudi ponavadi uživam.


VPRAŠANJE: Kako je bilo z ravnmi vaše energije? Ali ste v kakšnem trenutku občutili slabost ali pomanjkanje energije?

DAVID: Sploh ne. Ravno nasprotno, moja izkušnja je nasprotna, saj nisem stradal. Bil sem energičen in z vsakim dnem bolj poln moči. In lahko vam rečem, da tega dolgo prej nisem občutil. Veliko bolj zdravega in močnega se počutim kot kdajkoli prej, saj moje telo dobi vse, kar potrebuje ... Občutek imam, kot da sem najstnik, saj se sploh ne utrudim.


VPRAŠANJE: Kdaj ste opazili, da hujšate?

DAVID: Oh, skoraj takoj. Žena mi je že po nekaj dneh rekla, da veliko bolje izgledam, in da jo to skrbi. Pojasnil sem ji, da je vse naravno in da se ji ni treba bati, da se mi bi kaj zgodilo.


VPRAŠANJE: Ali so bili vaši prijatelji presenečeni?

DAVID: Vsekakor! Nekateri niso mogli verjeti, da sem to jaz. Nekateri so mi rekli, da bi tudi sami radi shujšali, zato sem jim priporočil te obliže in dobili so sijajne rezulatate.


VPRAŠANJE: Kako danes ohranjate težo? Se kilogrami vračajo?

DAVID: Neverjetno preprosto ohranjam težo. Po nekaj mesecih, ne samo, da ohranjam težo, ampak sem celo izgubil še 2 kilograma. Verjetno zato, ker sem dobro razpoložen, se dobro počutim, jem vse, kar imam rad in ne padam v depresijo. Ljudje mi pravijo, da imam srečo, ker lahko toliko jem in se ne redim.


- Intervjuvala: Sara Novak

  • Lahko imaš postavo svojih sanj na popolnoma naraven način.
  • Ponovno lahko zlezeš v svoje priljubljene kavbojke iz srednje šole.
  • Lahko se počutiš seksi v vsakem trenutku.

... Vse to je mogoče z obliži GoSlimmer Patch, ki bodo tvojemu telesu pomagali, da se reši viška maščobnih oblog na naraven in preverjen način ... To ti zagotavljamo!

GOSLIMMER PATCH TI ZAGOTAVLJAJO:

Uspešno BOŠ shujšal,
ali pa ti vrnemo denar!

Točno tako – opazil boš rezultate ali pa ti vrnemo denar. Če misliš, da je to nek trik, se sam prepričaj, mi le verjamemo v učinkovitost našega izdelka. Tukaj si, ker iščeš rešitev za doseganje idealne teže in točno to ti bomo dostavili na tvoj hišni naslov. Zagotavljamo ti rezultate ali pa ti vrnemo denar.

NAJ VSI OPAZIJO TVOJE NOVO, SEKSI TELO!

Hoodia je v kombinaciji z nekaj močnimi rastlinami idealna formula za hitro hujšanje!

Tako superiorna v rezultatih in polna antioksidantov.

Privošči svojemu telesu zdrave sestavine in imej lepšo postavo.

Nahrani svoje telo in uživaj v pozornosti, ki si jo zaslužiš.

UŽIVAJ V ŽIVLJENJU!

NAVODILA: Vsak dan nalepi en obliž GoSlimmer Patch na čisto kožo brez dlak. Po 24-ih urah zamenjaj obliž in ga nalepi na drugo mesto, da bi koža lahko dihala. Med uporabo obližev se priporoča, da piješ veliko vode in se čim več giblješ, da bi se hujšanje pospešilo.

"OK, priznam ... Glede GoSlimmer Patch sem bila v
POPOLNI
zmoti"

Damjana Tratnik nam pojasni, kako se je obrnila k najboljšemu "SKRIVNEMU OROŽJU", da zmaga v boju s svojo težo

Damjanina zgodba

Pred približno 4 meseci mi je mama kupila GoSlimmer Patch. Čeprav sem prej neuspešno poskusila z vsem mogočim, se mi je zdelo grdo, da ne poskusim, če se je pa potrudila zame, ampak res nisem imela niti malo upanja, niti nikakršnih pričakovanj ...

Moja začetna teža je bila 95 kg. V prvem mesecu sem izgubila 5 kg. Štiri mesece in pol kasneje je moja teža 75 kg. Če bi mi prej to kdo rekel, mu ne bi verjela. Če mi ne bi bilo hudo zaradi mame, bi ta izdelek odpisala kot še eno prevaro in ga ne bi niti preizkusila.

Rada bi shujšala še kakšen kilogram in sedaj sem prepričana, da tudi bom. Ne obremenjujem se več s svojo težo. In vsem tistim, ki so kot jaz nejeverni Tomažki, lahko samo rečem, naj poskusijo in se prepričajo, ne bo jim žal. Ravno nasprotno.

Samo en obliž na dan je najboljši način, da hitro shujšaš!

GoSlimmer Patch so popolnoma naravni in varni in, kar je najbolje, nihče ne bo vedel, da jih uporabljaš – to bo tvoja mala skrivnost tvojega novega, neverjetnega telesa!

Ne glede na to, da gre zgolj za obliž, ki se nalepi samo enkrat na dan, ti bo prinesel vitkost v zelo kratkem času. To je zares formula prihodnosti, čeprav jo je že nekaj tisoč žensk preskusilo na sebi. Točneje, vsaj 1000 žensk na dan po svetu začne uporabljati GoSlimmer Patch. Posebna prednost teh obližev je, da nimajo nikakršnih stranskih učinkov in so primerni za vsakogar. Ni ti več treba razmišljati o tem, kaj in koliko ješ! Svoje pakiranje lahko vedno nosiš s seboj in eno bo dovolj za cel mesec. Ne obstaja nič varnejšega!


Samo en obliž na dan – najboljši način za hitro hujšanje in preprostost uporabe!

"Izgubila sem 35 kg in dobila neverjetno postavo!"

Ana je shujšala 35 kg in spremenila svoje telo s pomočjo obližev na osnovi hoodije. Sedaj lahko tudi ti, tako kot tudi nekaj milijonov ljudi po svetu, narediš enostaven korak in uspešno shujšaš!

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Anina zgodba o hujšanju, polna navdiha!

KAKO MI JE IZGUBA 35 KG SPREMENILA ŽIVLJENJE

Ani je življenje uhajalo iz rok. Njena teža se je dvignila na 90 kg, bila je depresivna in posledično je imela zelo nizko samozavest. Potem pa je končno našla način – GoSlimmer Patch! Če je Ani uspelo, bo tudi tebi. Preberi si njeno zgodbo, ki ti bo zagotovo pomagala doseči vitkejše, bolj energično in srečnejše telo!


Po rojstvu hčerke sem zapadla v poporodno depresijo. Popolnoma me je spremenila. Nisem bila več srečna, vitka in vesela Ana. Postala sem depresivna, cmerava, besna, nihalo mi je razpoloženje in, da bi se počutila bolje, sem neprenehoma jedla. Moja družina je trpela zaradi mojega stanja in obnašanja. Stalno sem bežala pred stvarnostjo, da bi pozabila na svoje probleme.

Toliko sem jedla, da sem se v samo 3 mesecih spet vrnila na 90 kg, kolikor sem tehtala v 9. mesecu nosečnosti. Dokončno "prebuditev" sem doživela po pogovoru z možem, pogovoru. Nekdo mi je moral na pravi način povedati, kako drugi trpijo zaradi mojega obnašanja.

POT DO ZMAGE

Ko sem videla, da tehtnica kaže 90, sem najprej doživela trenutek začudenja in groze! Ampak bilo je res, tukaj pred mojimi očmi. Potem sem se ure in ure gledala v ogledalu in se, razočarana nad svojim telesom, odločila, da povrnem svojo staro sebe. Zapisala sem vse svoje CILJE za prihodnost in jih nalepila na hladilnik, da bi jih videla VSAKIČ, ko grem v kuhinjo.

S pomočjo obližev GoSlimmer Patch, zdrave prehrane in telovadbe mi ni samo uspelo shujšati, ampak sem tudi premagala poporodno depresijo, ki me je pestila. Naravni endorfin, ki se sprošča med fizično aktivnostjo, in zdrava prehrana sta pripomogla, da bolj pozitivno razmišljam. Vse svoje moči sem usmerila v to, da jaz in tudi vsa moja družina živimo bolj zdravo. Sedaj smo srečnejši kot kdajkoli prej.

Želimo ti dobrodošlico v svetu vitkosti z obliži GoSlimmer Patch, uradnim sponzorjem milijona vitkih ljudi celega sveta. Spodaj pazljivo preberi o vseh njegovih koristih in garancijah.

GoSlimmer Patch obliži so TOČNO to, kar potrebuješ za neomajno samozavest!

Nič, niti višek kilogramov, ti ne more več preprečiti, da živiš najbolje kot lahko. Začni živeti še danes – z GoSlimmer Patch!

Bi ti bilo všeč, če bi se lahko s pomočjo obližev, ki v sebi skrivajo najboljšo skrivnost hujšanja, v samo 30 dneh znebil viška kilogramov?

Danes na tržišču obstaja mnogo proizvodov na osnovi hoodije, ki posnemajo GoSlimmer Patch. Ne pristani na cenene ponaredke. Samo ta formula je prava!

Bi rad oblekel svoje priljubljene kavbojke?
Svetovni #1 način za hujšanje ti lahko pomaga

S kombinacijo GoSlimmer Patch, zdrave prehrane in telovadbe, boš lahko svoje priljubljene kavbojke oblekel prej, kot si misliš. Lahko pa še dodaš nekaj parov takih super ozkih kavbojk v svojo kolekcijo!

Obliži na osnovi rastline hoodija so najenostavnejši način, da shujšaš. Lepi po en obliž na dan in opazuj rezultate!

GoSlimmer Patch – naravna pot do vitkosti!

..: POZOR :..

Zaloge izdelka so omejene. Naročila se sprejemajo do . u 23:59 h. Po izteku tega roka izdelek ne bo več na voljo!

Kako se ti bo spremenil način življenja?

Kako sedaj vidiš samega sebe? Lahko dosežeš vse tisto, v kar trdno verjameš ...

  • Predstavljaj si, da se gledaš v ogledalu in ne prepoznaš osebe, ki jo vidiš!
  • Predstavljaj si sebe v kopalkah ...
  • Predstavljaj si, kako srečen si, ko stopiš na tehtnico.
  • Predstavljaj si sebe na neki zabavi ali druženju kot samozavestno in sproščeno osebo.
  • Predstavljaj si, kako, medtem ko delaš na svojem novem, seksi telesu, tudi izboljšuješ svoje zdravje.
  • Predstavljaj si, da imaš energijo in moč, ki ti vsakodnevno manjka in ne čutiš izčrpanosti.

Beri naprej, da izveš, kako je Jana izgubila 15 kg s pomočjo obližev GoSlimmer Patch!

"Končno sem polna samozavesti!"

"Preden sem preizkusila GoSlimmer Patch, sem šla čez vse mogoče diete, ki si jih lahko zamisliš. Nisem imela ne vem koliko časa za vso to planiranje obrokov in za tablete. Nekaj mesecev sem hodila na fitnes, ampak niti to ni pomagalo. Potem pa mi je trener priporočil obliže GoSlimmer Patch, seveda skupaj s načrtom prehrane in telovadbo 3-krat na teden. V samo 2 mesecih sem izgubila 10 kg, vsega skupaj pa sem shujšala 15 kg in še nikoli prej se nisem počutila bolje! S številke 46 sem prešla na 40 in ne morem vam opisati, kakšno samozavest imam. Še vedno uporabljam GoSlimmer Patch, saj bi rada izgubila še kakšno kilo. Ta način hujšanja bi priporočila vsem tistim, ki mislijo, da z ničemer ne morejo shujšati! Hvala vam iz srca za ta čudovit izdelek!" *

- Jana Hribar, Škofja Loka

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

OSVOBODI AVANTURISTA V SEBI!

NAJBOLJ EKSTREMEN PREPARAT ZA HUJŠANJE ZA ŽENSKE!

Po izkušnjah žensk, ki so ga preizkusile, ne obstaja niti en izdelek, ki na hujšanje vpliva tako hitro in učinkovito kot GoSlimmer Patch! Edinstvena sestava, kombinacija hoodije, močne gvarane in garcinije, daje najbolj ekstremne rezultate! Najhitrejši način izgorevanja kalorij in maščob! Naroči in se prepričaj!

Zakaj niti en izdelek ni tako učinkovit kot GoSlimmer Patch?

Ne pozabi dejstva, da hoče mnogo proizvajalcev izdelati kopijo teh obližev. Razlika med tem in vsemi drugimi obliži je v tem, kje in kako se pridobijo sestavine za njih. Samo najbolj čisti ekstrakti lahko dajo rezultate.

GoSlimmer Patch obliži vsebujejo rastlinske ekstrakte pod strogo kotroliranimi pogoji. Na ta način se iz rastlin vzamejo najboljše sestavine, ki jih ponujajo. Tako se v formulo dodajo najbolj čisti in izbrani ekstrakti rastlin, ki dokazano dajejo rezultate in olajšajo in pospešijo hujšanje.

Hoodija raste v puščavah Južne Afrike in je v zahodnem svetu postala poznana šele pred kratkim. Obstaja kar 13 znanih podvrst te rastline. Od vseh podvrst ima le hoodia gordonii sposobnost zaviranja apetita in pomoči pri hujšanju. Prav ta vrsta hoodije se nahaja v sestavi obližev GoSlimmer Patch.

Hoodia gordonii

Hoodia gordonii je rastlina, ki jo bušmani, ki živijo na območju Kalaharija, uporabljajo že stoletja. Osnovna lastnost te rastline je, da zavira apetit, prepreči občutek lakote in žeje. Prav zaradi tega je to afriško pleme sposobno preživeti v surovih pogojih afriške puščave. Hoodia gordoni vsebuje molekulo P57, ki deluje tako, da prevara možgane in jim pošlje signal, da je organizem dovolj nahranjen. Tako ne boš občutil lakote in boš jedel manj, rezultat tega pa bo manj kilogramov.


Gvarana

Gvarana je zimzelena rastlina, ki uspeva samo v bujnih amazonskih deževnih gozdovih. Raste na območju Venezuele in severne Brazilije, domorodci pa za gvarano pravijo, da je "hrana in zdravilo, ki ljudi naredi močne in odporne, ženskam pa daje žametno kožo, brez gub in celulita". Vsebuje teobromin, snov, ki pomaga pri izgorevanju maščobe. Poleg tega deluje kot sredstvo za čiščenje črevesja in blaži fizično in psihično utrujenost.


Garcinia cambogia

Ta rastlina je poznana kot "sveti gral hujšanja", saj zavira prekomeren apetit in potrebo po hrani, ki se pojavi v stresnih ali čustvenih situacijah. Glavna snov gracinije je hidroksicitrična kislina ali HCA, ki preprečuje skladiščenje maščobe, okrepi oksidacijo prisotnih maščob in izzove povišano izločanje serotonina (hormona sreče).


Dejstvo:

Na tržišču obstaja mnogo plagiatov obližev GoSlimmer Patch. Ne dovoli, da te podjetja, ki proizvajajo cenene imitacije tega preparata pod podobnim imenom, prevarajo. Samo vrgel boš stran denar, kilogrami pa ne bodo izginili.

Ali veš, da je debelost, takoj za kajenjem, vzrok smrtnih primerov, ki se lahko preprečijo?

Po najnovejših statistikah in podatkih o debelosti Svetovne zdravstvene organizacije so z debelostjo povezane zaskrbljujoče bolezni:

Z izgubo najmanj 5 kg in vodenjem zdravega načina življenja lahko tveganja pred temi boleznimi precej zmanjšaš – z redno vadbo in zdravo prehrano.

Najboljši način za dobro počutje in izgorevanje maščobe!

Počutil se boš odlično – ZAJAMČENO!

Anja Ribič je v samo osmih tednih izgubila 12 kg!
To je 6 konfekcijskih številk manj! S pomočjo obližev GoSlimmer Patch, pravilne prehrane in vadbe, lahko to dosežeš tudi ti!

Ti je dovolj kofeinskih tablet, od katerih te boli želodec? Ali ni že čas, da izgubiš odvečne kilograme in se med tem tudi fantastično počutiš? Medtem ko boš izgubljal centimetre z neverjetno hitrostjo, se boš ves čas počutil močan, zdrav in energičen. GoSlimmer Patch ne samo poskrbijo za učinkovito topljenje kilogramov, temveč se z uporabo teh obližev ZAGOTOVLJENO tudi počutil bolje kot s katerimkoli drugim proizvodom na tržišču. 

Hitro topljenje maščobe, ne glede na tvojo genetsko pogojenost. Prični izgorevati kalorije še danes, z obliži GoSlimmer Patch, ki zagotavljajo najboljši občutek pri hujšanju! 

Formuliran za hitro topljenje maščobe

5 razlogov, zaradi katerih lahko verjameš temu preparatu

  1. Skrivnost tega naravnega preparata je znana že tisoče let
  2. 100-% testiran in originalen proizvod
  3. Milijonom ljudi po vsem svetu je z njegovo uporabo uspelo shujšati
  4. Preprostost uporabe – samo en obliž na dan
  5. 100-% zajamčeni rezultati, ali pa ti vrnemo denar

Imej videz kot zvezda, počuti se kot zvezda, bodi zvezda!

"Končno samozavestna v kopalkah!"

"Zdravo, ime mi je Maja Jaklič. Stara sem 30 let in živim v Ljubljani. Dolgo sem bila zelo potrta, saj sem zaradi hormonskih sprememb od lepotnih tekmovanj in manekenstva prišla do postave, ki sem jo skrivala pod širokimi oblačili. Sploh se nisem hotela videti v ogledalu. Imela sem okrog 85 kg, preden sem začela z uporabo obližev GoSlimmer Patch. Nobena dieta mi ni pomagala in nisem pričakovala nekih posebnih rezultatov, ampak zdravnik mi je priporočil GoSlimmer Patch, skupaj z vadbo in manjšimi porcijami običajne hrane. Prvič v nekaj letih se počutim res zdrava. Dobro sem razpoložena in zadovoljna sem s svojim življenjem, saj imam zdaj 68 kg in ni me več sram obleči kopalk. Priporočam GoSlimmer Patch vsem, ki imajo težave s težo in jim ne uspe shujšati. Dajte jim priložnost, ne bodo vas razočarali – samo mene poglejte! :)" *

Prisrčen pozdrav,
Maja Jaklič

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

POGLEJ SI TOLE:

Shujšaj z GoSlimmer Patch

In osvoji bogate nagrade!

... ja, čisto zares.
 
Pošlji nam svoje izkušnje z GoSlimmer Patch, skupaj s fotografijami tvoje postave prej in potem. Najboljše bomo objavili in nagradili!

Fotografija tvoje postave pred uporabo obližev GoSlimmer Patch je lahko katerakoli fotografija, na kateri si nezadovoljen s svojo postavo. Fotografija “potem” pa mora biti tista, na kateri si dosegel zadovoljive razultate, saj boš tako tudi ostale z odvečnimi kilogrami motiviral, da si pomagajo.

Če ne želiš poslati slik, so dobrodošle vse izkušnje tistih, ki so se prepričali o učinkovitosti izdelka GoSlimmer Patch. Nagrajujemo tudi izkušnje brez fotografij!

Prosimo te, da so izkušnje iskrene, saj te bomo pred objavo kontaktirali, da podpišeš verodostojnost izjave in prevzameš svojo nagrado.

Nagrade so zelo bogate. Si jih želiš tudi ti?

*Ponudba je veljavna samo, če naročiš še danes.

Kaj vse dobiš z obliži GoSlimmer Patch:

In to še ni vse ...

Če ti izkušnje naših uporabnikov niso dovolj, naroči svoje testno pakiranje in se sam prepričaj, o čem govorimo...

Nemogoče je na enem mestu zbrati milijone izkušenj, ki so jih imeli ljudje po svetu z obliži GoSlimmer Patch. Nekaj pa je vsem skupnega – vsi so se znebili kilogramov in živijo zadovoljno kot vitke in srečne osebe, brez stranskih učinkov!
 
 

50 % popusta samo danes!

Ponudba se izteče:
. ob 23:59.

Če naročiš danes, ti nudimo 50-% popust. Izdelek dostavimo v diskretnem pakiranju, preko zanesljive kurirske službe. 

O izdelku:

Odkar se je na tržišču pojavila čudežna skrivnost starih Bušmanov, je milijonom ljudi po svetu pomagala izgubiti odvečne kilograme na popolnoma naraven, hiter in preprost način, brez odrekanja. Izdelek je primeren za vsakogar in ne vsebuje alergenov.

Če naročiš svoje obliže GoSlimmer Patch še danes in plačaš pakiranje, ti bomo vrnili denar, v primeru da v roku 44-ih dni nisi zadovoljen z njihovim učinkom.

POZOR! Lažni preparati za hujšanje!

Živimo v svetu, v katerem se na žalost živi od prevare. Zaradi tega bi ti radi povedali, kako prepoznati nekatere od imitacij obližev GoSlimmer Patch, da ne bi zaman metal stran denarja za izdelke, s katerimi ne boš dosegel rezultatov:
 

Najpogostejša vprašanja


Poglej, kako lahko TAKOJ pričneš izgubljati kilograme na naše tveganje in stroške!

Pozor: Kot si verjetno že občutil na lastni koži, so bili do sedaj vsi proizvodi za hujšanje prevara. Če si že uspel izgubiti nekaj kilogramov, si jih ponovno pridobil dvakrat hitreje kot prej ali pa si ogrozil svoje zdravje in vrgel stran denar. Si bil žrtev slabih in napornih diet, cenenih tablet, prehranskih nadomestil in knjig o dietah? Potem razumemo, če si skeptičen.

Zato ti dajemo možnost, da dobiš povrnjen denar, če z rezultati nisi zadovoljen. Pomisli, ali bi res tvegali bankrot ali pa smo samo prepričani v učinkovitost izdelka, ki ga imaš pred seboj?

Če ne veš, kakšen je občutek ...

- Ko se pogledaš v ogledalo in ne prepoznaš vitke osebe, ki jo vidiš v njem.
- Ko hodiš z dvignjeno glavo v svoji najboljši obleki, saj si povsem prepričan, da sijajno izgledaš.
- Ko oblečeš nekaj, česar si prej niti zamisliti nisi mogel.

... potem je čas, da to občutiš na lastni koži! Priporočamo ti, da prenehaš živeti to življenje, polno razočaranj, nesigurnosti in skrivanja lastnega telesa pred pogledom drugih. Zato ti dajemo možnost, da rezultate opaziš na sebi, preden se odločiš, kaj boš storil.

Točno tako!

Vsi govorijo: “Kupi od mene. Daj nam svoj denar.” Mi pa ti pravimo, da najprej oceni rezultate in se potem odloči, če želiš svoj denar nazaj ali pa bi se nam rad zahvalil.

Če z rezultati nisi zadovoljen, nas kontaktiraj v roku testnega obdobja in vrnili ti bomo denar. 

Seveda pa obstaja en mali pogoj!

Kot lahko vidiš iz izkušenj naših uporabnikov, ta izdelek deluje. Mi smo o tem prepričani na več načinov, ti pa se o tem še moraš prepričati.

Ta izdelek ni namenjen vsakomur, saj zelo hitro izgoreva maščobe, tako da bi bili radi prepričani, da doseže tiste, ki ga najbolj potrebujejo.

Če bi rad dobil priložnost, da testiraš proizvod v testnem obdobju, te prosimo, da v tabelo spodaj vneseš svoje podatke in preveriš, ali izpolnjuješ vse kriterije za testno uporabo obližev GoSlimmer Patch.

Z najlepšimi željami,
da uspeš v svoji nameri,
ekipa GoSlimmer Patch.

Prosimo, vnesi svoje podatke, da preverimo, ali izpolnjuješ vse kriterije za testno uporabo:

M Ž
kg
cm
kg

Opozorilo! Zaradi omejenih zalog izdelka za testno uporabo se pošiljanje testnega proizvoda omejuje na samo eno osebo na gospodinjstvo. Da bi se prepričali, ali zadovoljuješ pogoje, te prosimo, da vpišeš svoj e-mail naslov.

Čestitamo!

Izbor je bil uspešen, izpolnjuješ pogoje za testno uporabo
Prosimo, počakaj
Tvoji podatki so v obdelavi.

PREVERI, ČE IZPOLNJUJEŠ POGOJE ZA TESTNO OBDOBJE

Anita Meglič
"Ponosno nosim številko 38!"

21 kg v 4 mesecih

"Po ločitvi sem hotela storiti nekaj zase. Dala sem priložnost tem obližem in v samo dveh mesecih sem iz številke 46 prišla 38. Sedaj sem bolj suha kot v srednji šoli in sijajno se počutim! Hvala vam!" *

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

100-% varen nakup

GoSlimmer Patch plačaš po povzetju, kar te zaščiti pred morebitnimi zlorabami. Tvoji podatki so varni, dostava pa diskretna.

Osvobodi se in uživaj v shoppingu za svoje novo telo

Ti je dovolj temnih in širokih oblek? Prenehaj se skrivati! Čas je, da zamenjaš svoja oblačila. GoSlimmer Patch ti bodo v kombinaciji s telovadbo in uravnoteženo prehrano pomagali, da hitro izgubiš višek kilogramov! Sedaj lahko hujšaš brez tveganja, z našo testno ponudbo!

Počuti se energično! Življenje ne pomeni samo biti živ, treba ga je tudi živeti! Še danes prični uživati v življenju!

GoSlimmer Patch te izziva, da oblečeš kopalke!
Kdo bo zmagal? IZBIRA JE TVOJA!

Darja Smole
"Nikoli se še nisem počutila tako zdrava!"

Darja je premagala odvečne kilograme

"Odločila sem se in uspela! Premagala sem kilograme, s katerimi sem se dolgo borila.  Fizično se veliko bolje počutim, in imam neprimerno boljše razpoloženje ter sem bolj zadovoljna s sabo. Vsi opazijo razliko, ne samo telesno, ampak sem tudi veliko bolj vesela oseba!" *

- Darja

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


Rada jem,
ne da se mi na fitnes

Katero metodo za hujšanje si želiš?

GoSlimmer Patch
Varni za uporabo
Hitro delujejo
Trajni rezultati

Tablete za hujšanje
Tveganje za zdravje
Ponavadi neučinkovite
Rezultati niso trajni

Shujšaj super hitro s kombinacijo 3 stvari:

1. GoSlimmer Patch

Nalepi en obliž dnevno na kožo brez dlak.

2. Prehrana

Če bi rad pospešil hujšanje, pazi na prehrano. Zmanjšaj vnos ogljikovih hidratov in jej več svežega sadja in zelenjave, ampak ne stradaj.

3. Vadba

Vadba, ni samo v veliko pomoč pri hujšanju, ampak je tudi koristna za tvoje telo. Ne pretiravaj z njo. Prični z lahkimi vajami 2–3-krat na teden in potem postopoma povečuj intenzivnost.

Simona Jerič
"Končno sem zadovoljna sama s sabo!"

Postala sem lepa!

"Vedno sem bila buckasta, ampak to me je začelo še posebej motiti, ko sem šla v srednjo šolo. Takrat mi je, tako kot vsem puncam, postalo pomembno, da sem lepa in všeč fantom. Vsak, ki ima težave s težo, ve, kako sem se počutila – ljubosumno sem gledala na vse tiste popularne in lepe punce, za katerimi so noreli vsi fantje. 
 

Začela sem počasi. Najprej sem črtala vso hitro hrano, potem sem začela s telesno vadbo in vključila GoSlimmer Patch v svojo rutino. V samo dveh tednih sem opazila razliko na svojem razpoloženju in telesu! Bila sem vedno bolj samozavestna in motivirana, da nadaljujem. In poglejte, popolnoma nova sem! (smeh)" *

- Simona Jerič

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Lepo telo je sedaj na tvojem dosegu!
Vita Krapež
"Našla sem metodo, ki zares deluje!"

Spet sem vitka

"Zdravo, sem Vesna R. iz Medvod in sem stara 33 let. Začela sem se nelagodno počutiti, ko so mi po rojstvu hčerke ostali odvečni kilogrami iz nosečnosti. Ker veliko časa preživim v službi, je bila moja prehrana vedno nekaj bolj na hitro in v samo pol leta sem pridobila še dodatnih 5 kilogramov. Potem pa mi je prijateljica priporočila obliže GoSlimmer Patch, skupaj z nasvetom, da grem do nutricionista, ki mi bo pomagal spremeniti prehrambene navade. Iskreno, nič je nisem poslušala, razen tega, da sem začela uporabljati obliže GoSlimmer Patch in jedla sem manjše obroke večkrat na dan. Izogibala sem se hitri hrani in zelo hitro sem opazila razliko! Sedaj imam motivacijo, da grem na fitnes in da svojo postavo peljem do popolnosti!

Hvala vam!" *

Vse najboljše iz srca,
Vesna Bitenc

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Naredi
najboljšo 
stvar
zase
in brez
sramu
uživaj 
v poletju!

Niko Dolinar
"Počutim se bolje kot kdajkoli!"

Nimam več pivskega trebuha

"Izdelek GoSlimmer mi je pomagal, da se veliko bolje počutim in izgledam ... Pričel sem hoditi na fitnes in trener mi ga je priporočil skupaj z vadbo, in neskončno sem mu hvaležen za to!" *

- Niko Dolinar

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Kristina Frelih
"Bolj prepričana sem sama vase!"

Kristina je izgubila 20 kg!

"Tistega dne, ko sem stopila na tehtnico, in videla, da tehtam 86 kg, sem bila popolnoma besna nase. Spraševala sem se, kako sem lahko dopustila, da pridem do te stopnje. Potem, ko sem se dobro razjokala, sem se odločila, da se bodo stvari morale spremeniti. 
 

Začela sem iskati po internetu, kako bi se lahko najlažje in najhitreje znebila kilogramov. Odločila sem se, da pričnem z vajami vsak večer in slučajno sem naletela na obliž GoSlimmer Patch na nekem forumu, kjer so bili ljudje navdušeni nad rezultati. Našla sem ga online in naročila, da preizkusim. 
 

Držala sem se redne vadbe in vsak dan nalepila en obliž. Zaradi vadbe sem se takoj bolje počutila in počasi sem pričela paziti, kaj jem, in v roku dveh, treh tednov sem že opazila razliko.
 

Najprej nisem verjela svojim očem, ko sem se pogledala v ogledalo, ampak šele takrat, ko sem videla številko na tehtnici. Ta izdelek od srca priporočam vsem tistim, ki želijo shujšati, saj sama nisem imela nobenih stranskih učinkov. In lahko rečem, da sem uživala v procesu in gotovo bom nadaljevala! “ *

Hvala!
- Kristina Frelih

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Ne pristajaj na cenene imitacije

Ne pozabi, to je edini originalen proizvod, ki vsebuje idealen odmerek rastline hoodia.

Glede na to, da je njegova popularnost hitro zrasta, saj so ljudje resnično opazili rezultate, se je takoj pojavil kup proizvodov, ki obljubljajo isto. NE DOVOLI, da te njihove prazne obljube prevarajo!

Zapomni si, da smo tako prepričani v učinek našega izdelka, da ti bomo povrnili denar, če v roku 44-ih ne opaziš rezultatov!

*Poštnina se ne povrne

Nam ni vseeno za naše uporabnike. Zavedamo se, kako pomembna je varnost osebnih podatkov in jih dobro zaščitimo.

Da bi te zaščitili pred morebitnimi zlorabami, izdelek plačaš po povzetju. Naš kurir ti bo v diskretnem pakiranju dostavil izdelek na hišni naslov.

POMEMBNO

Zaloge izdelka so omejene. Naročila se sprejemajo do . u 23:59. Po izteku tega roka izdelek ne bo več na voljo.

POZOR: Če opaziš, da v 48-ih urah izgubiš več kot 1 kg, takoj prenehaj z uporabo izdelka.

P.S. POMEMBNO – še ena stvar. Zaradi dostopnosti zalog je poskusno obdobje namenjeno samo tistim, ki se uvrstijo v predhodno tabelo. Prosimo te za iskrenost pri vnosu podatkov! Če se kvalificiraš. lahko še danes naročiš svoje obliže GoSlimmer Patch in prejmeš 50-% popust.

Preprosto izpolni našo naročilnico in prični hujšati takoj.

Opomba: Poskusno obdobje je na voljo le kratkoročno in ne moremo zagotoviti, koliko časa bo še v pondbi. Če bereš to opombo, ti priporočamo, da se prijaviš takoj!

NAROČI SVOJE TESTNO PAKIRANJE!
Klikni tukaj in za vedno izgubi višek kilogramov, brez škodljivih in izčrpljujočih metod!
*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.
Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, e-mail: vida.jeglic@netsales.club. Izdelek: GoSlimmer Patch